enterijer dizajn STUDIO | Medijapan stakleni front
16169
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16169,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Medijapan stakleni front

O ovom projektu

Opis kuhinje od medijapana sa staklenom površinom:

Predstavljamo vam kuhinju od medijapana 16mm, koji ima staklenu površinu sa jedne strane, otpornu na sve vrste mehaničkih oštećenja, vlage i temperature, tako da je ukupna debljina fronta 22mm.

Ovo je  unikatan model sobzirom na specifičnost materijala od kojih su pravljeni frontovi. Predstavljaju ekskluzivu na ovom tržištu. Radna površina je takođe nestandardna od 58mm.  Dizajnom je uklopljena u cijeli ambijent, jer je moderna linija kuhinje prenešena i na šank sto. Poseba specifičnost je ugradni fižider, koji svojom dimenzijom odudara od standardnih modela, te je time njegova ugradnja izuzetno komplikovana. Ali smo zahvaljujući dugogodišnjm iskustvom naših montera i ovaj problem uspješno rješili .

Kupac po želji smostalno ili uz našu sugestiju bira ugradne ili neugradne aparate, česmu, sudoperu.

Rok izrade: Od momenta kada kupac izabere odgovarajući model, materijal i način obrade rok za izradu i montažu kuhinje je 30 dana.

Category
Kuhinje, Moderne kuhinje