enterijer dizajn STUDIO | Bež visoki sjaj
16197
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16197,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Bež visoki sjaj

O ovom projektu

Opis kuhinje:

Za svakog kupca se projektuje jedinstveni model, prilagođen prostoru, namjeni i željama kupaca.

Kuhinja je urađena od najkvalitetnijih komponenti za proizvodnju namještaja, sa ciljem da se kupcu napravi jedinstven proizvod. Korpus kuhinje je od bijelog univera. Vrata su krojena od  akrila. Akril je jedna od najvećih noviteta u industriji nameštaja. Akril je materijal izvanredno sjajne površine i mogućnosti repariranja što mu produžava životni vek. Ne sadrži za zdravlje štetne materije i može  se 100 % reciklirati. Posebnom obradom postiže se visoki sjaj površine. Akril predstavlja istinsku i prikladnu alternativu lakiranim kuhinjama. Moguće ga je kombinovati sa sjajnim ili mat drvenim dekorima. U ponudi su brojne kombinacije boja. BLUM Sistemi fioka LEGRABOX i TANDEMBOX kao skriveni sistem vođica MOVENTO sa najkomfornijom tehnologijom kretanja, predstavlja pouzdanu funkciju otvaranja i zatvaranja i atraktivni dizajn fioka. Sa CLIP top šarkama se svaka vrata pouzdano kreću dopunjena BLUMOTION-om za lako i tiho zatvaranje.

Kupac po želji samostalno ili uz našu sugestiju bira ugradne ili neugradne aparate i ostale potrebne dodatke za kuhinju.

Rok izrade: Od momenta kada kupac izabere odgovarajući model, materijal i način obrade rok za izradu i montažu kuhinje je 30 dana.

Category
Kuhinje, Moderne kuhinje