enterijer dizajn STUDIO | Bordo visoki sjaj
16023
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16023,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Bordo visoki sjaj

O ovom projektu

Opis kuhinje:

Za svakog kupca se projektuje jedinstveni model, prilagođen prostoru, namjeni i željama kupaca.

Kuhinja je urađena od najkvalitetnijih komponenti za proizvodnju namještaja, sa ciljem da se kupcu napravi jedinstven proizvod. Predstavljamo vam model koji zahtjeva velike prostore da bi došla do izražaja u punom sjaju. Kombinacija bordo akrila visokog sjaja tzv. Mirror Gloss sa frontovima od matiranog stakla. Radna površina je takođe nestandardna od 58mm- italijanski dizajn, od koje je urađen i šank sto.  BLUM Sistemi fioka LEGRABOX i TANDEMBOX kao skriveni sistem vođica MOVENTO sa najkomfornijom tehnologijom kretanja, predstavlja pouzdanu funkciju otvaranja i zatvaranja i atraktivni dizajn fioka. Sa CLIP top šarkama se svaka vrata pouzdano kreću dopunjena BLUMOTION-om za lako i tiho zatvaranje.

Kupac po želji samostalno ili uz našu sugestiju bira ugradne ili neugradne aparate i ostale potrebne dodatke za kuhinju.

Rok izrade: Od momenta kada kupac izabere odgovarajući model, materijal i način obrade rok za izradu i montažu kuhinje je 30 dana.

Category
Kuhinje