enterijer dizajn STUDIO | Kerrock radna površina
15991
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15991,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Kerrock radna površina

Category
Kuhinje
O ovom projektu

Opis kuhinje sa Kerrock radnom pločom i sudoperom:

Kerrock je specifičan materijal koji po izgledu podsjeća na kamen ili mramor, ali ipak je ugodna i topla na dodir. Njegova površina je  napravljena tako da su  mehanička oštećenja rijetka i ima svojstvo da dugo zadrži izgled lijepih i glatkih površina. Neporoznost garantuje apsolutnu otpornost na vodu i vlagu. U cijeloj svojoj strukturi ima integrisano antibakterijsko sredstvo koje uništava bakterije i sprečava njihov dalji razvoj. Može se ugrađivati u kuhinje, kupatila, fasade, pogodan za unutrašnjost hotela, restorana, laboratorija, škola itd. Moderan u bojama i strukturi. Jednobojni efekti, granitni efekti, mermer efekti , teraco efekti. Beskrajno prilagodljiv vašoj ideji. Prednost koju do sada drugi materijali nisu pokazali!

Rok izrade: Od momenta kada kupac izabere odgovarajući model, materijal i način obrade rok za izradu i montažu je 30 dana.