enterijer dizajn STUDIO | Visoki sjaj crna sa Kerrock radnom površinom
16233
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16233,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Visoki sjaj crna sa Kerrock radnom površinom

Category
Kuhinje, Moderne kuhinje
O ovom projektu

Opis kuhinje od medijapana:

Predstavljamo vam kuhinju od crnog medijapana/MDF SG/SF modernog dizajna, na kojoj dominira radna ploča od kerrocka. Sudoper je napravljen takođe od istog materijala.

Kerrock je specifičan materijal koji po izgledu podsjeća na kamen ili mramor, ali ipak je ugodna i topla na dodir. Njegova površina je  napravljena tako da su  mehanička oštećenja rijetka i ima svojstvo da dugo zadrži izgled lijepih i glatkih površina. Neporoznost garantuje apsolutnu otpornost na vodu i vlagu. U cijeloj svojoj strukturi ima integrisano antibakterijsko sredstvo koje uništava bakterije i sprečava njihov dalji razvoj. Može se ugrađivati u kuhinje, kupatila, fasade, pogodan za unutrašnjost hotela, restorana, laboratorija, škola itd. Moderan u bojama i strukturi. Jednobojni efekti, granitni efekti, mermer efekti , teraco efekti. Beskrajno prilagodljiv vašoj ideji. Prednost koju do sada drugi materijali nisu pokazali!

Kupac po želji samostalno ili uz našu sugestiju bira ugradne ili neugradne aparate, česmu, sudoperu.

Rok izrade: Od momenta kada kupac izabere odgovarajući model, materijal i način obrade rok za izradu i montažu kuhinje je 30 dana.