enterijer dizajn STUDIO | Medijapan sivo krem
16071
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16071,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Medijapan sivo krem

Category
Kuhinje
O ovom projektu

Opis kuhinje:

Za svakog kupca se projektuje jedinstveni model, prilagođen prostoru, namjeni i željama kupaca.

Kuhinja je urađena od najkvalitetnijih komponenti za proizvodnju namještaja, sa ciljem da se kupcu napravi jedinstven proizvod. Korpus kuhinje je od bijelog univera. Vrata su urađena od medijapana 19mm, koji se farba u boju po izboru kupca. Kada govorimo o lakiranim kuhinjama mislimo prvenstveno na lakirane frontove i vidljive površine kuhinje. Lak je poliuretanski premaz koji se nanosi na podlogu u nekoliko slojeva i može se dobiti čak u nekoliko hiljada nijansi. Kao podloge se koriste MDF ploče, odnosno popularno zvane „medijapan“ ploče. Sve ploče i rubovi se lakiraju istovremeno i zato nema vidljivih spojeva između površine i ruba. Moguće su izrade u mat ili sjajnoj obradi površine. Visoki sjaj se postiže dodatnim poliranjem. Lakirane površine su otporne na svakodnevne mehaničke, hemijske i termičke uticaje u kuhinjama.Moderna linija SMEG aparata istakla je eksluzivnost u dizajnu ove kuhinje. BLUM Sistemi fioka LEGRABOX i TANDEMBOX kao skriveni sistem vođica MOVENTO sa najkomfornijom tehnologijom kretanja, predstavlja pouzdanu funkciju otvaranja i zatvaranja i atraktivni dizajn fioka. Sa CLIP top šarkama se svaka vrata pouzdano kreću dopunjena BLUMOTION-om za lako i tiho zatvaranje.

Kupac po želji samostalno ili uz našu sugestiju bira ugradne ili neugradne aparate i ostale potrebne dodatke za kuhinju.

Rok izrade: Od momenta kada kupac izabere odgovarajući model, materijal i način obrade rok za izradu i montažu kuhinje je 30 dana.