enterijer dizajn STUDIO | Kuhinja Herceg-Novi
16422
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16422,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Kuhinja Herceg-Novi

O ovom projektu

Opis kuhinje klasičnog stila:

Rafinisani i klasični stil u dizajnu kuhinja odražava eleganciju oblika uz pomoć stilskih detalja koja se nalaze na vratima, lajsnama ili stilski zaobljenim polica. Harmonija oblika, novi koncept u dizajnu podržan od strane tehnoloških inovacija omogućava vam da izborom klasičnih modela napravite novi koncept životnog prostora koji vam daje ugođaj u svakom novom danu. Zadovoljstvo je provoditi vrijeme u kuhinjama sa stilom. Drvo, gravure, rezbarije i posebo obrađeno staklo su detalji koji su dizajnirani tako da stvaraju ambijent uzvišne elegancije.

Kuhinje klasičnog stila uvozimo iz Italije po naružbi. Veliki je izbor modela, boja i teksture materijala.

Kupac po želji samostalno ili uz našu sugestiju bira ugradne ili neugradne aparate i ostale potrebne dodatke za kuhinju.

Rok izrade: Od momenta kada kupac izabere odgovarajući model, materijal i način obrade rok za izradu i montažu kuhinje je 30 dana.

Category
Klasične kuhinje, Kuhinje