enterijer dizajn STUDIO | ALBA-BIA bijeli front izvedba 3
15942
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15942,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ALBA-BIA bijeli front izvedba 3

Category
Kuhinje
O ovom projektu

Opis kuhinje ALBA-BIA:

Predstavljamo vam kuhinju modernog dizajna. Jednostavnost, kvalitet izrade i elegancija krase ovaj model, koji je veoma popularan model među našim kupcima.

Kuhinja je urađena od najkvalitetnijih komponenti za proizvodnju namještaja, sa ciljem da se kupcu napravi jedinstven proizvod. Korpus kuhinje je od bijelog univera. Vrata su urađena od punog drveta, italijanski dizajn i jedinstven kvalitet izrade po kome je ovaj model prepoznatljiv . Sve je upotpunjeno radnom površinom koja je ekskluziva na ovom prostoru, debljine 58mm, od koje je urađen i šank sto. BLUM Sistemi fioka LEGRABOX i TANDEMBOX kao skriveni sistem vođica MOVENTO sa najkomfornijom tehnologijom kretanja, predstavlja pouzdanu funkciju otvaranja i zatvaranja i atraktivni dizajn fioka. Sa CLIP top šarkama se svaka vrata pouzdano kreću dopunjena BLUMOTION-om za lako i tiho zatvaranje.

Kupac po želji samostalno ili uz našu sugestiju bira ugradne ili neugradne aparate i ostale potrebne dodatke za kuhinju.

Rok izrade: Od momenta kada kupac izabere odgovarajući model, materijal i način obrade rok za izradu i montažu kuhinje je 30 dana.